OOTD

 

After friday comes ...

Hej kompisar! Allt bra med er? Hoppas det. Själv är det toppenbra med mig, till skillnad från vad det var igår. Igår var en sån där riktig skitdag där allt går fel och jag bara var ledsen och arg hela dagen. Som tur var jobbade jag halvdag så efter det åkte jag hem och grät en skvätt, sen somnade jag djupt. Idag är jag superpigg, superglad och superutvilad. Love it! 

Sitter på pendeln mot jobbet och framför mig har jag ett sista 12-timmars pass, om jag är taggad på att jobba? JA! 

I övrigt då? Går och funderar över hösten. En del av mig känner att jag borde ta en paus, sjukskrivning typ. Allt tär på mig, allt i mig känns trasigt eller sjukt. Vi får se hur det blir med den saken. Ett deltidsjobb kanske? Handleden är kaos och blev undersökt av läkare som bedömde min arbetsförmåga till helt nedsatt, så nu väntar jag på läkarintyg om det. Dock jobbar jag på ändå men med mindre belastande arbetsuppgifter. Sedan så är det mycket roligt som händer närmsta månaden/månaderna. Kryssning den 7-8 september, Stjärngalan 2015 (fetaste personalfesten någonsin) den 14 september och lite smått och gott i oktober. 

Nu blir detta väldigt långt och jag ska snart kliva av pendeln, så avrundar här. Farväl, vi hörs snart!

Notebook

 

Sveriges Sjukvård

Idag var jag hos Vårdcentralen med min onda handled. Fick som svar att det förmodligen var en överansträngning eller en inflammation, mer än så kunde hon inte säga. Hon sa att jag "kanske bör gå till en sjukgymnast". Jahapp så bra då, typ. Vet inte riktigt hur jag ska kunna göra det bättre om jag inte ens vet vad som är fel. Blir så arg och ledsen över sånt här. Smärta som påverkar mig i både jobb och vardagssysslor, jävla skit. Att det aldrig bara kan få vara bra? Alltid ska det vara någonting. Vi hörs en annan dag, hej.

Det är hon mot världen.

 

Taxinge Slott

 

Shopaholic

 

Delivery incoming

 
Skulle in på H&M Home och beställa någon form av tvättkorg så att jag slutar lägga alla kläder på golvet när jag använt dem en halv dag.. Men som alla vet så går det ju inte att bara beställa en sak när man online-shoppar så jag fyndade lite på H&M Home's REA också, och lite annat. Så det blev sakerna ovan. Två kuddfodral, två innerkuddar, en tvättkorg, en keramikskål med lock i leopardmönster och en guldig glasask. 
 
Längtar tills paketet kommer på posten så jag får hämta ut det.
Nu ska jag städa hela lägenheten, hejhopp!
 

Dagen i ära

 

04:54 - Sunrise

 
 

Fantastiska liv

Godmorgon älsklingar! Ett tag sedan jag kastade in ett inlägg här. Har väl inte hänt supermycket sen senast. Sitter för tillfället på färjan till mitt fantastiska jobb i fantastiskt väder och humöret är på topp! Har dessutom köpt med mig frukost från bästa Tully's (om ni nångång passerar Götgatan, handla där). I övrigt har jag återigen varit hos ögonläkaren med lite bra och lite dåliga besked, återbesök om 5v igen. Tur jag har frikort annars hade jag varit pank by now. Jobbar hela veckan ut och i morgon väntar en frukostföreläsning med Bris så ska åka hemifrån 6:15. Hejja tidig morgon! Celsius, save my ass. På fredag ska jag och Emelie ha mysdag också, men det kan vi prata mer om sen.

Passa på att njuta av solen, det ska jag. HA DE