1 December

Hörrni, dagens datum?! December är redan här. Hur sjukt? Tiden går så fruktansvärt fort. Det känns som att jag alldeles nyss jobbade min sista dag på Gröna Lund, hade någon dag hemma och sedan for iväg på en Sverige runt-resa. Det känns som att det alldeles nyss var min födelsedag och jag firades av släkt och vänner. Nu står vi här den 1 december med ynka 30 dagar kvar av 2015. Jag har haft en såndär typiskt "1 december-morgon". Öppnat första luckan i chokladkalendern, tänt båda mina 24-dagars ljus och kollat på första avsnittet av årets julkalender på SVT Play. En vörtmacka till frukost och två koppar te har jag hunnit med också. 
 
Idag var planen att jag skulle inviga december med att gå en shoppingrunda på stan med Emelie men stackarn har fått feber så det blir inte av. Jag måste hursom till stan ändå så jag tar med mig Anneli som råkade vara ledig idag, tipptopp ju! I övrigt så ska jag jobba onsdag och torsdag, har även personalmöte på torsdag kväll. Och sen på fredag så är jag ledig för då ska jag plocka upp mina älskade småsyskon och åka och mysshoppa lite. Blir nog Kista, eller kanske Stinsen. Återstår att se. Lördag är det JULBORD och söndag ska jag, mamsen och hela familjen ha adventsmys med frukost och bakning hela dagen. Det skall bland annat göras pepparkakor och pepparkakshus. Det blir en bra vecka det här! 
 
Nu måste jag dricka upp tekoppen, käka något lätt till lunch och kleta lite mascara på fransarna. Sen är det dags att bege sig mot tåget för att möta upp Anneli. Vi hörs och ses, LOVE.

Kommentarer ♡Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0