Did you know?

Hej, hej, hej och hemskt mycket HEJ! 
Vet ni, det har hänt så fruktansvärt mycket i mitt liv som ni som enbart följer min blogg har gått miste om för att jag lagt bloggandet på hyllan ganska mycket. Flikar mest in med lite bilder och ord när jag känner för det och har tid, och det är inte allt jag har tid tyvärr. Men om vi ska försöka ha en liten catch up.. Först och främst, och allra största skillnaden är att jag har FLYTTAT HEMIFRÅN. Hur sjukt är inte det? Jag har tagit mitt pickpack och flyttat. På många fronter är det fruktansvärt läskigt att stå på egna ben, men samtidigt så är det så himla spännande, mysigt, roligt och fantastiskt att jag inte kan vara annat än glad. Lägenheten är en etta på 27kvm som ligger i Blackeberg Centrum. Den är fantastiskt ljus, vitmålad och fin med separat köksdel med kökslucka där jag har bordsskiva och barstolar skall köpas. Har även badrum med dusch, inbygd sovhörna samt en stor garderob. Allt man kan önska av en etta och den är precis lagom stor för mig som hyr ensam. Lite bilder och text finns nedan så checka in det om ni är nyfikna.
 
Inflyttningsdagen! Flyttlasset gick klockan 14 söndagen den 13/12 2015. Sedan firade jag, mamma och tre av mina bröder inflytten med pizza. Övre bilden är tagen samma kväll som inflytt när jag hade fått iordning lite.
 
Min lilla myshörna med tv och massa tända ljus. Precis till vänster framför tv-bänken står soffan. 
 
Idag kom även pappa förbi här hemma hos mig och med sig hade han min bordsskiva som han hade köpt och sågat ut, samt en ny dammsugare och en splitterny mikro (!!) i tidig julklapp. Lyckligast på jorden är jag. Han hjälpte även till med lite småfix här hemma som att borra upp en hylla, byta lampa i vardagsrummet/hallen och lite annat smått och gått. Världens bästa pappa helt enkelt!
 
Den andra stora förändringen är att jag var på Huckleberry Tattoo i onsdags och påbörjade min legpiece! Motivet är en hjort som är inramad och med en fågel som sällskap. Bild finner ni nedan. Jag är fruktansvärt nöjd, långt över förväntan nöjd! Den är gjord av fantastiska Jessica på HB-Tattoo och första sittningen tog 4 timmar. Nu väntas färg och mer skuggning lite längre fram, förhoppningsvis hinner jag klart med den innan sommaren om allt går som planerat. 
 
Här låg jag på tatueringsbritsen med rumpan bar i 4 timmar. Det fantastiska resultatet ser ni nedan.
 
Och här mina vänner är min fantastiska tatuering. Den är en A4 och lite längre på höjden och täcker alltså halva låret. Den är placerad på höger ben och på sidan som ni kanske kan se och går lite ut på framsida lår och baksida lår. Första sittningen kostade 3000kr och den är somsagt skissad och tatuerad av Jessica på Huckleberry Tattoo.
 
That's all for now. Jobbar 11-20 imorgon och på söndag så ska försöka komma till ro och somna strax. 
XOXO
 

Kommentarer ♡Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0