Att planera sitt liv

Personer som känner mig är medvetna om att jag är ett kontrollfreak som vill ha allting planerat in i minsta detalj, gärna långt i förväg. Använder mig fortfarande av en fysisk kalender men försöker få in allting i Google Kalender också (superbra app för er som inte tycker om kalendern som finns i mobilen). I kalendern skriver jag in allt! Det som är så bra med Google Kalender är att man kan färglägga sina "poster" i kalendern, så jag har t.ex. att alla jobb-inlägg är röda, nöjes-inlägg är gröna och sjukhustider är gula. På så sätt håller jag hela tiden koll på allt, framförallt alla sjukhustider (haha). Men även arbetsuppdrag jag bokas på i förväg samt mina pass på Espresso House och liknande. Det lugnar min stressade mage så sjukt mycket att veta att jag har allt uppskrivet på två olika ställen, så skulle telefonen dö så har jag det i kalendern men skulle kalendern försvinna så har jag det i telefonen. 
 
Har till exempel redan planerat saker i december som står med i kalendrarna. Julbord x2 bland annat, samt lite julmys, julfirande, adventsmys osv! Så himla skönt att ha allting fixat så slipper man den här sista minuten-stressen som de flesta drabbas av, framförallt när det kommer till julen. 
 
Nu är det dock dags för mig att röra mig iväg mot bilen, för idag är det vardagslyx på högsta nivå (för min del) att få ta bilen till jobbet! Jobbar på en förskola i Jakobsberg idag, dock så är det tydligen fruktansvärda köer dit då det har varit någon krock på E18 (som vanligt) så ska åka lite tidigare än tänkt. Men jobb 9-16 och sedan tar jag några dagar ledigt (2 dagar närmare bestämt) för sedan jobbar jag på söndag.

Nu måste jag röra mig, vi hörs pussgurkor.

Kommentarer ♡Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0