Arvid Nordquist & en roadtrip

Först och främst har jag blivit med kapselmaskin, LOVE IT. Köpte hem kapslar med choklad, mjölk och espresso så nu kan jag göra varm choklad, mockalatte och espressoshots på nolltid. Tack mami ♥ 

Förutom det så är dagen äntligen kommen. Gröna Lund är stängt för i år och nu är det lite drygt 7 månader kvar till parken öppnar nästa gång. Men dagen är kommen. Den 29 september. Dagen jag sett fram emot hela sommaren för idag åker vi på ROADTRIP! Klockan plingade till 6:15 imorse och då var det bara att pallra sig upp i soluppgången. Fick skjuts till Avis där jag hämtade vår hyrbil för veckan, en silvrig liten Toyota Yaris. Supersöt och superbekväm bil som ska ta oss igenom Sverige. Vi har många mil framför oss och många stopp. Första stoppet blir Linköping och sista blir Höga Kusten. TJOHO! 
 
När jag hade hämtat bilen åkte jag hem och käkade frukost, en mockalatte á la Arvid Nordquist och två mackor! Väskan är packad och stekpannor, skärbrädor, knivar, konservöppnare och papptallrickar är nerstoppade. Ska gå ner första vändan till bilen nu tänkte jag och om lite drygt en timme ska jag åka och hämta Tommy & Emelie, sen blir det ett snabbstopp på Ica Maxi och sedan drar vi! 
 
Vi är hemma igen om en vecka, då kommer det bilder i mängder. Kanske blir en o annan mobilblogg också, vem vet.
TA HAND OM ER, VI HÖRS OCH SES ♥

 

Dags att få naglarna fixade!


Basic

 

Fall

 

Some lace & YSL

 

Times changes

Återbesök hos läkaren igår igen. Trycket hade sjunkit igen, halleluja! Nu ska jag fortsätta med dropparna men tabletterna jag fick får jag lägga på hyllan, skönt! Återbesök igen om 9 dagar för att kontrollera att trycket håller sig nere, återstår att se. Och vad händer dagen efter det då? Joho då för om 10 dagar åker jag, min prins och bestie Emelie på roadtrip! På bilden ovan ser ni en av de 6 stugor vi kommer att bo i under tiden vi är borta. Jag är sååå taggad! Förutom det är jag fortfarande hemma från jobbet. Ligger och fördriver tiden, slappnar av och stänger ute alla tankegångar, typ. 
 

Countdown

Visst vet ni hur mycket som kan hända på några dagar? Hur snabbt saker kan förändras? Det vet ni säkert. Förutom lite små tokigheter har livet rullat på ganska bra på senaste. Handleden har blivit bättre och magkatarren har jag inte känt av så himla mycket vilket har varit superskönt. I måndags var jag tilllbaka hos ögonläkaren för rutinkoll och hela världen vändes upp och ner. Med ett skyhögt tryck i vänster öga blev det trycktest 5ggr på rad för att dubbelkolla att det verkligen stämde, och det gjorde det. Skyhögt tryck trots trycksänkande droppar hela sommaren. Fick nya droppar och även tabletter utskriva som nu har tagits morgon och kväll hela veckan. Bikverkningarna från tabletterna har fått mig att må skit. Och för att inte det skulle vara nog så började magkatarren strejka också. Så har för det mesta varit sängliggandes sen i tisdags. Igår hade jag dock en inbokad tid hos en akupunktör för att få akupunktur och biomagnetisk behandling, gick superbra. Om det sänkte trycket i ögat vet jag dock inte men det påverkade i alla fall stressnivåerna och pulsen, men det märker vi idag. Återbesök hos honom nästa vecka. Idag är det återbesök hos läkaren för att kolla om det nu går år rätt håll, annars vet jag ärligt talat inte vad nästa steg är? Operation? 
 
Det återstår att se. Nu måste jag röra mig.
 
 
 
 

Quote

Inside a snow flake like the one on your sleeve, there happened a story you must see to believe.
 

Grönankryssning 2015

 

Relax

 

150901

Hörrni? Det är första september idag, hur sjukt. Med det kom också hösten verkade det som, men inte gråter jag för det. Jag är superredo för stickade tröjor, stora halsdukor och höstmys. Känner mig ganska färdig med sommaren och dessutom har jag ju massa roligt inplanerat nu i september så man kan ju inte annat än känna "bring it on!". Kryssnin om mindre än en vecka, personalfest på Berns den 14 och sedan får vi såklart inte glömma vår fantastiska roadtrip som går av stapeln om mindre än en månad. Senaste veckan/veckorna har jag i alla fall jobbat, sovit och hängt med Emelie typ. Idag fick jag klorna fixade av bästa Maja, och nu ska jag strax iväg på Yoga med mami. Det var allt jag hade att bjuda på för tillfället.
 
Bjuder på 3 bilder, och så hörs vi snart igen. Peace!