Att gå all in för ett jobb.

För mig handlar arbete mycket om ambition. Jag skulle aldrig kunna stanna kvar på en arbetsplats när jag inte känner mig engagerad för det är inte sån jag är. Får ofta höra att jag är väldigt ambitiös och engagerad i det jag gör och att jag gör allt eller inget. Det finns ingen gråskala däremellan för min del. Jag har nu jobbat på diverse skolor/förskolor under några veckors tid och hela denna veckan har jag jobbat på Espresso House. Mina tider på förskolor/skolor ligger oftast på 8-16:30 och mina tider på EH denna veckan (samt nästa vecka) har varit 9-18. Under dessa timmar ligger min telefon på ljudlöst i jackfickan som hänger på kontoret och sedan hinner jag sitta med telefonen under mina bussresor hem, sedan när jag kommer hem då går jag och lägger mig och sedan upp och på't igen morgonen efter.
 
Kanske låter tråkigt för många, men för någon som älskar sitt jobb så är det inte så konstigt. Sedan hade jag kunnat sitta uppe hela nätterna och kolla på Youtubeklipp, blogga eller redigera bilder men då jag är mån om min hälsa och känner mig själv så pass väl så vet jag att jag behöver mina timmar av sömn för att orka. Jag kan sova 3 timmar och sedan dra i mig en redbull och gå till jobbet, det funkar någon dag som det är kris. Men det är inte så jag vill leva mitt liv, jag har gjort det förut - framförallt under mina säsonger på Gröna Lund - men jag känner mig ganska färdig med det för hela min kropp fallerar, och inte minst min magkatarr som blir helt knäpp och min stressnivå som slår i taket. 
 
Flertal personer kanske också har noterat att jag inte längre drar ut och festar och dricker speciellt mycket alkohol jämfört med vad som har synts på min Facebook, Instagram och här i bloggen för några månader sedan. Det är också något som jag inte alls dras till längre. Jag tycker absolut att det är kul att dra ut för att dricka drinkar och dansa rumpan av mig någon gång ibland, men inte varje helg och absolut inte flera gånger i veckan. Jag satsar hellre på att jobba, göra karriär, tjäna pengar och i framtiden köpa en lägenhet och en bil.
 
Vi alla är olika. Vi alla har olika mål. Och vi alla växer upp i olika takt.
Jag har redan växt upp. Jag har redan satt mina mål.
Och jag har funnit vägarna jag måste gå för att ta mig dit.
 
That's all for now, xoxo.

Kommentarer ♡
By: Emelie

Jag beundrar ditt driv och din ambitionsnivå, det är få som skulle orka hålla ditt tempo. Sen att du briljerar i allt du tar dig för gör dig inte mindre beundansvärd. KÄRLEK <3

Datum: 2015-10-30 / Tid: 15:56:00
Hemsida/Blogg: http://www.wanderland.blogg.seKommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0