170818

Okej, så. Vad har hänt? Massor.
 
Jag och Erik är inte längre ett par. Ni som känner mig vet om detta sedan länge. Vi behöver inte gå in på detaljer kring det tycker jag. Det är inte väsentligt. Utöver det så har jag lärt känna en hel drös med nya, helt fantastiska människor. Mitt liv har i stort sett kretsat kring bilar och bilmänniskor under 2017. Jag har gått på mycket bilträffar, streetrace och andra biltillställningar. Jag var på Elmia 2017. Jag har spenderat oräkneliga timmar i vår grannstad Västerås och jag har spenderat ännu fler timmar i bilen. 
 
Angående bilen så kände jag att jag ville bli av med min Golf jag hade. Golf var absolut inte min typ av bil och jag kände att det var dags att förgylla min dröm och köpa en BMW. Alla får ha delade åsikter om BMW, givetvis. Men jag älskar min bil och kände att bytet av bil var en uppgradering om något. Numera kör jag en silvrig BMW E39. Närmare bestämt en 525i Touring för er som är lite insatta. 
 
Måendet? Det pendlar som sagt. Vissa dagar är jag solskensglad och allt är på topp. Vissa dagar är inte så bra och jag kan både gråta och skrika om vartannat. Men det är på bättringsväg. Det går åt rätt håll och jag håller mig till att umgås med människor som får mig att må bra, och det hjälper. 
 
Jobb? Jag är kvar på Circle K Sverige. Trivs med mitt jobb, älskar mitt jobb och jag älskar mina kollegor. Att jobba som en säljare på en bensinmack kanske inte verkar vara så mycket för världen. Och det kanske det inte är heller. Men att trivas med sitt jobb och att känna sig positiv och glad när man får gå dit, det är viktigt för mig. För tillfället håller jag hus på Circle K i Märsta. Så svänger ni förbi där så kom in och säg hej vettja, så bjuder jag på en kaffe! 
 
Idag, en vanlig fredag egentligen. Jag ska jobba kvällspass och jobbar hela helgen så det blir inte mycket av en partyhelg för min del. Men det gör mig egentligen inte så mycket. Stockholm bjuder på mysväder idag så det är regnigt och grått, men jag skall hålla mig inomhus så det stör mig inte. Däremot är det dags att ta en klunk av min Redbull och pallra mig ut i köket och göra frukost nu.
 
På återseende darlings, adjö.

Kommentarer ♡Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0