Återhämtning

Ja ni, mina vänner. Återhämtningen, hur går den?
 
Det pendlar upp och ner, fortfarande. Jag går med en otrolig längtan efter att få komma tillbaka till min arbetsplats och efter att få mysa med mina kollegor. Jag saknar verkligen att ha vettigare rutiner, jobba hårt och ligga i som jag alltid gjort. Samtidigt som jag är fullt medveten om att den här återhämtningsperioden är otroligt viktig för min hälsas skull. Jag går hos min terapeut en gång i veckan, jag har bokat en akupunkturtid och mina dagliga mål just nu är att hålla ordning på kost och sömn. Att försöka sova ordentligt på nätterna och att försöka få i mig mer än ett mål per dag. Utan mat och sömn så försvinner ännu mer ork/energi/kraft och därmed mår jag sämre psykiskt än vad jag normalt skulle göra. Jag är fortfarande sjukskriven och har i stort sett inte jobbat någonting på senaste, för att jag helt enkelt inte varit kapabel till det. 
 
Det är otroligt tungt för en person som mig att känna sig värdelös. Jag är orkeslös och vissa dagar är det en ren kamp att ens ta sig ur sängen. Jag känner mig lat, även om jag samtidigt försöker intala mig själv att jag inte är lat och att detta inte alls handlar om lathet. Jag känner mig värdelös som inte orkar, jag känner mig värdelös när det känns som en kamp att ens försöka ta sig ur sängen. "Jag menar, hur jobbigt kan det vara att gå upp på morgonen?" Jo. SKITJOBBIGT ska jag tala om för er. Ibland vill jag inte alls. Vissa mornar kan jag ligga gråtandes i sängen i bra många timmar innan jag ens orkar sätta mig upp. Psykisk ohälsa tär något enormt på livskraften. 
 
En normal natt för mig så vaknar jag i snitt en gång i timmen. Vissa gånger jag vaknar kan jag även ligga vaken i timmar. Varför? Det kan jag inte sätta fingret på. Det är tungt, det är jobbigt och jag känner trycket över bröstet. Ännu mer stressad och ångestfylld blir jag när jag inte kan somna om trots att jag egentligen är trött. 
 
Men jag återhämtar mig. Jag jobbar med min ångest och jag bearbetar den. Jag försöker just nu hitta min väg tillbaka och förhoppningsvis är jag tillbaka på banan inom snar framtid.
Jag är inte där riktigt än, men jag ska nå mitt mål.
 
Over and out.

Kommentarer ♡Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0