Tacksamhet

Somliga säger att det är under en krissituation som man inser vilka som står vid ens sida och vilka som inte gör det. I dagsläget relaterar jag otroligt mycket till det på grund av att det nu för mig står tydligt vilka som backar upp mig när jag behöver det som mest, och vilka som inte gör det. 
 
Det som jag går igenom just nu kanske inte är mycket för världen. Men det är mycket för mig. Mitt psyke har blivit sönderkrossat, och just nu så bearbetar jag för att kunna komma tillbaka på banan. Jag har gråtit oräkneliga timmar, jag har känt mig otrygg och ensam. Jag har fallit så långt ner på botten att det känts som att jag befinner mig en bottenlös brunn. Men tack vare personerna som jag har i min omgivning så orkar jag med. Tack vare personerna som står vid min sida så orkar jag ta mig igenom dagarna trots att det stundvis är väldigt tungt. Min telefon och mina sociala medier har nog aldrig svämmat över så pass mycket som dem gjort under den senaste veckan, och jag kan inte finna ett bättre ord än TACK.
 
Jag tänker inte nämna några namn, och jag tänker inte peka ut specifika personer. Då Ni som läser detta mycket väl vet själva om ni stått vid min sida den senaste veckan eller inte. Jag vet mycket väl att Dessa personer - som berörs - är väl medvetna om det utan att jag behöver skriva en lista med namn. 
 
Till er som är berörda.
Jag försöker sammanfatta ett stycke där jag någorlunda kort vill försöka beskriva hur oändligt tacksam jag är över att jag har er i mitt liv. Jag vill tacka er för att ni har ringt och smsat mig. Jag vill också tacka alla er som skrivit till mig på Instagram, Facebook, Snapchat och alla övriga sociala medier. Jag vill tacka er som mött upp mig och kramat på mig. Jag vill tacka er för att ni har visat mig ert stöd och visat vart ni står. Jag vet att jag kan lita på er och jag vet att ni backar upp mig när jag behöver det som mest. Ni vet vilka ni är och jag kan sammanfatta allt detta med en mening. Jag älskar er, och jag vore ingenting utan er. 

Kommentarer ♡Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0